Lenker

Antikorr

Antikorr er vår egenutviklede hjulbuelist som effektivt stopper og hindrer rustutvikling på hjulbuene. Vi har nå montert denne listen på ca. 12.000 biler og har meget god erfaring på dette området. Klikk her (linken fungerer dessverre ikke for øyeblikket) for å lese mer om denne rimelige og effektive løsningen for å øke bilens levetid.

Vestfold Antirust

Vestfold Antirust driver også med oljebehandling. Daglig leder er Oskar Schiøtz, og er en tidligere kunde av oss med sin Ford Scorpio. De gode resultatene av oljebehandlingen som han så på denne bilen, inspirerte han til å starte sitt eget verksted. Vi har en del samarbeid med Vestfold Antirust, og kan anbefale dem på det varmeste.

Niemi Lakkrust

Niemi Lakkrust arbeider med å utbedre overflaterust på personbiler. De holder til i Østre Akervei 205 i Oslo, hvor de har et nært samarbeid med Oslo Antirust AS som holder til i samme lokale. Metallet på utsatte steder på bilen ruster over tid. Niemi Lakkrust ønsker å komme privatbil-eierne i møte for å håndtere utvikling av bilens overflaterust på et tidlig stadium. Deres hovedfokus er trygg og grundig behandling av rustflekker, og lakkeringen blir utført med penslingsteknikk.

Lokari

Lokari produserer innerskjermene som vi selger og monterer på bilen din. Dette er kvalitetsskjermer som er spesiallaget for en rekke bilmodeller, og som beskytter hjulkassene på en rimelig og effektiv måte. For å se om Lokari leverer skjermer til akkurat din bil, klikk her for å se deres liste over modeller.

Bilrep.no

Rune Lislerud driver firmaet Bilrep i Moss. Han driver mye med rustsveising og har sendt mange kunder til oss for oljebehandling. Hans erfaring er at oljebehandling er svært effektivt for å stoppe og hindre rustdannelse.