Referanser

Våre kunder mener dette om oljebehandling:

Hans

Hei, det var fint å komme til Eidsberg igjen. Dette er vel 4 eller 5 bilen jeg har til oljebehandling og må si at jeg er kjempefornøyd både med servicen og jobben som blir utført. Og det som er ekstra morsomt er jo at behandlingen virkelig virker. Alle tidligere biler som er blitt behandlet og solgt har jeg fått en god pris for, nettopp fordi det ikke har vært noe rust. Det beste eksempelet må vel være en Mercedes 200D 93 modell. Denne bilen hadde gått nesten 500 000 km og det var ikke en rustflekk. Jeg tør ikke si hva jeg fikk når den ble solgt, men det var langt over takst for å si det sånn. Så det beste rådet jeg kan gi er å reise til Funderud Antirust for en ordentlig behandling. Jeg tror til og med at bilen blir glad selv om det ikke akkurat kan uttrykke følelser.

Med vennlig hilsen, Hans Doksum

Rune

Som fast kunde hos dere i flere år og med ulike biler, kan jeg trygt si at jeg har svært god erfaring med oljebehandling. Et godt eksempel er en 1988 modell Toyota Hi Ace campingbil som regelmessig har vært oljet. Selv efter nesten 400 000 km og 21 år, er bilen ren og fin under. Disse bilene var kjent for å ruste lett og mye. En Audi 100 fra 1978 har også regelmessig tatt turen til Eidsberg. Også den har holdt seg fri for rust. Jeg har anbefalt Funderud til venner og bekjente, har svært god erfaring med jobben som gjøres der. God fagkunnskap og gode produkter.

Rune Arntzen

Svendsen

Oljebehandling
For å forlenge livet til en gammæl bil
så den skal holde mange flere mil.
Tok jeg en telefon til Funderud i da,
døm behandlær me olje og det blir bra.
Har sett noen bilær døm har gjort det me,
det er ente no’ rust å se.
Bør selvfølgeli’ gjøre det før rustæ dukkær opp,
uansett, sier oljæ stopp.

Ø. Svendsen

Bjørn

«Behandlet hvit Ford Express med olje, etter behandling behøvde jeg aldri mer flekklakkere på hjulbuene bak. Er veldig fornøyd med dette produktet. Har også behandlet mine 2 nåværende biler og er veldig fornøyd. Jeg kan ikke se noe rust. Bilene er henholdsvis 13 og 12 år gamle og har fått behandling omtrent hvert år. Er veldig fornøyd med servicen og behandlingen.

Eidsberg, 29/6-05.
Bjørn E. Olsen, Fredrikstad»

Carsten

Til Funderud Antirust
Jeg sender herved noen betraktninger angående understellsbehandling med olje. Siden første gangs behandling den 5/10-95, har jeg fått mine 2 biler understellsbehandlet en gang pr år. Oljen trenger inn i hver minste krok og sitter meget godt fast.
Dette hindrer rustangrep på en effektiv måte og forlenger bilens levetid betraktelig. Understellsbehandling med olje kan absolutt anbefales.

Hilsen Carsten Gudevold, Rolvsøy, 23/6-07

Odd

Som kunde hos Funderud Antirust, vil jeg nevne min Ford Scorpio 1986. Den har vært oljebehandlet hvert år fra 1994 og har til dags dato ikke vært rustreparert og ha ennå ingen synlig karosserirust.
Jeg hadde også god nytte av oljebehandling av min Subaru pick-up 1981-modell før den ble vraket av andre grunner i 2003.
Jeg har vært meget fornøyd med Funderud Antirust som gjør en meget samvittighetsfull jobb med sin oljebehandling og sine fettfylte lister som de monterer på hjulbuene bak.

Odd Lund, Trøgstad

Knut

I en periode på 17 år har jeg fått understellsbehandlet mine egne og familiens biler med olje hos Funderud Antirust, så jeg tør si at jeg har et omfattende erfaringsgrunnlag når det gjelder understellsbehandling med olje.

Før dette jobbet jeg på et understellbehandlingsverksted hvor vi behandlet biler med tradisjonell understellsbehandling med White spirit som løsemiddel. Denne behandlingen så imponerende svart og fin ut ved første øyekast og ble som andre tradisjonelle understellsbehandlingsmetoder sagt å ha en levetid på ca tre år før ny behandling var nødvendig. Jeg hadde den gang en Honda Accord som jeg selv behandlet meget nøye med denne metoden. Året etter fant jeg imidlertid til min skuffelse sprekker og avflassing i det svarte belegget og ble rådvill om hvilken beskyttelsesmetode jeg skulle bruke for fremtiden.

Da jeg fikk høre om oljebehandling hos Funderud Antirust ble jeg nysgjerrig og bestemte meg for å prøve dette. Jeg har senere fått uført 26 behandlinge på totalt 9 av mine egne og familiens biler og aldri hatt negative erfaringer. Tvert imot har jeg ved innbytte fått meget god pris for mine biler da de ikke har hatt spor av rust.

Av fordeler ved oljebehandlingen hos Funderud Antirust, vil jeg fremheve oljens evne til å krype inn i plateskjøter og falser og at oljen verken kan flasse eller sprekke.
Jeg kan på det varmeste anbefale arbeidet som Funderud Antirust gjør.

Knut Johansen, Fredrikstad

Vidar

Undertegnede har fått behandlet sin Volvo 240, 1983-modell i flere år hos Funderud Antirust med deres spesialolje. Jeg er meget fornøyd med behandlingen og måten arbeidet er utført på. Jeg har nå også fått min bil nr 2 til behandling.
Jeg har vært kunde hos Funderud Antirust i 8 år og min gamle Volvo er så god som ny.!

Med hilsen Vidar Møller , Moss. Fornøyd kunde