For begge garantiordningene gjelder følgende:

 • Bilen skal gjennomgå og bestå en rustkontroll ved verkstedet vårt, før påfølgende behandling. Rustkontrollen og den påfølgende behandlinga utgjør Garantipakka som har en pris på kr 4.200,- for personbil. Tillegg for større biler.
 • Deretter følger :
  1. Standardpakke etter 1,5 år.  kr 2400,-
  2. Standardpakke etter 3 år. kr 2400,-
  3. Plusspakke etter 4,5 år kr 3800,-

  Deretter med samme syklus så lenge garantien ønskes opprettholdt. Prisene gjelder personbil/stasjonsvogn og er ink mva. Tillegg for større biler.

 • De nevnte prisene er dagens priser og vil bli justert i takt med prisutviklinga. Prisene er inkl. mva. og det er tillegg for større biler.

Rustgarantiene dekker ikke følgende:

 1. Lakkrustflekker med mindre de kommer som følge av gjennomrusting.
 2. Hengerfeste, stigbrett, eksosanlegg, bremserør, bremseskiver, bremseskjold, drivstoffrør og drivstofftanker med tilhørende påfylling- og ventilasjonsrør.
 3. Rustskader som følge av karosseriskader pga. ukyndig jekking eller ikke fagmessig oppretting og lakkering etter skade.

Garantipakke

Kjøper du en garantipakke, betaler du for en grundigere behandling som tar lengre tid. Vi tar av alle fire hjulene og demonterer innerskjermerene. Det blir behandlet med et seigere, dyrere middel i hjulkasser og på områder som er utsatt for sprut fra hjulene. Dessuten skriver vi ut en garantiseddel og avtaler neste behandling. I tid legger vi til en eller halvannen time til den tiden en standardbehandling tar.

Plusspakke

Kjøper du en plusspakke, er det samme prosess som garantipakke, men uten garantibeviset. En plusspakke koster litt mindre enn en garantipakke.